Ugrás a fő tartalomra
Ide kattintva a Kapos Holding Zrt. elektronikus ügyfélszolgálati oldalán otthonról is kényelmesen intézheti ügyeit.

Kaposvári Önkormányzati Vagyonkezelő és Szolgáltató Zrt.

vagyonkezelo-logo.jpgA Kaposvári Önkormányzati Vagyonkezelő és Szolgáltató Zrt. társasház és bérlakáskezeléssel, valamint távhőszolgáltatással foglalkozik.

Kaposvár Megyei Jogú Város megbízásából kb. 1200 önkormányzati tulajdonú bérlakás kezelési feladatait látja el cégünk. Az épületek és a lakások üzemeltetési, karbantartási feladatain kívül a bérlők lakással kapcsolatos ügyeit intézzük. Feladatunk az épületek környezetének és a közösen használt területek (lépcsőházak, közös helyiségek) tisztántartása, bérleti szerződések megkötése, bérleti és egyéb közüzemi díjak számlázása, és a kintlévőségek behajtása.

Ellátjuk a többségi önkormányzati tulajdonú épületek közös képviselői feladatait és intézzük több mint 160 társasházban szétszórtan elhelyezkedő 300 önkormányzati tulajdonú bérlakás ügyeit.

Az épületekben és a lakásokban felmerülő hibák azonnali kijavítását a saját karbantartó csoportunkkal, szükség esetén külső kivitelezővel végeztetjük.

A részvénytársaságon belül működik a Társasházkezelő Csoport, mely fő tevékenységként társasházak közös képviseletét látja el. A szakképzett dolgozók az ingatlankezelés, pénzügyek és építőipar területén több mint 20 éves szakmai gyakorlattal és komoly szakmai tapasztalatokkal rendelkeznek.

A munka kiterjed minden olyan tevékenységi körre, amely a társasházak üzemeltetése során felmerül. Többek között: műszaki tevékenység, tanácsadás, gazdasági ügyek pénzügyi tevékenység, adó, és TB. ügyek intézése.

A közös képviseleti tevékenységet képzett szakemberekből álló saját csapatunk végzi. Minden általunk kezelt társasháznak megfelelő társasházkezelői végzettséggel rendelkező felelőse van, mellette azonban többen is részt vesznek a napi munkában. A társasházkezelők mellett műszaki szakemberek dolgoznak, és karbantartó csoport működik.

A könyvelési, pénzügyi és általános adminisztrációs feladatokat egy speciális, társasházakra szabott számítógépes program segítségével végezzük, így a nyilvántartást és a könyvelést is könnyebben, pontosabban, gyorsabban és átláthatóbban tudjuk végezni. Az év végi elszámolásokban a pénzügy területén kevésbé jártas tulajdonosok is könnyen eligazodnak. A számvizsgáló bizottság tagjainak akár havonta, negyedévente is megküldjük a társasházra vonatkozó pénzügyi adatokat.

A váratlan, azonnali hibaelhárítást igénylő munkák elvégzésére intézkedünk, bejelentésükre munkaszüneti és ünnepnapokon is üzemelő ügyeleti telefon áll megbízóink rendelkezésére.

Munkánk során fontosnak tartjuk a tulajdonosok közül választott számvizsgáló bizottság tagjaival való jó együttműködést, mely a munka jellege és közösségi szerepe miatt elengedhetetlen.

A társaság végzi városi távhőszolgáltatási- rendszer üzemeltetését is. Kaposváron 6816 lakást lát el fűtési energiával és melegvízzel. Profilunkba tartozik a villamos energia termelés (gázmotoros üzem) és értékesítés is, kapcsolt energiatermelés keretében.

Vagyon2_re.jpgVagyon1_re.jpgVagyon3_re.jpg

Az épületek ellátásához szükséges hőenergiát a Kanizsai úti Fűtőműben állítják elő, az épületekhez a hőenergia a földbe fektetett távvezeték hálózaton, valamint területi hőközpontokon keresztül jut el. A fűtővíz szabályzása a fűtőműben, a hőközpontban, illetve az épületeknél történik. Az épületek által vételezett hőenergia épületenkénti hőmennyiségmérés alapján kerül elszámolásra. E korszerű gyakorlat a közösségek számára érdekeltséget és lehetőséget teremt az igényük szerinti fogyasztásra és energiatakarékosságra.

Személyes ügyfélszolgálat:Kapos Holding ügyfélszolgálat: Kaposvár, Corso Irodaház (Áchim A. u. 2.)
Székhely:Kaposvár, Fő u. 52.
Titkárság központi telefon:82/529-230
Fax:82/529-234
Email:

titkarsag@kaposho.hu
Kaposvár, Kanizsai u. 27

hazkezeles@kaposho.hu
Kaposvár, Fő u. 52

tarsashazkezeles@kaposho.hu
Kaposvár, Fő u. 52

Hibabejelentés:

Kaposvár, Kanizsai u. 27.
82/421-939 és 82/413-775

Házkezelés, Fő u. 52. 82/510-355

Társasházkezelés, Fő u. 52. 82/413-163
Számlázással kapcsolatos telefonos ügyfélszolgálat:82/310-000
Weboldal:www.kaposho.hu

A Kaposvári Önkormányzati Vagyonkezelő és Szolgáltató Zrt. a 2009. évi CXXII. törvénynek megfelelően az alábbi elérhetőségen teszi közzé közérdekű adatait: