Ugrás a fő tartalomra
Ide kattintva a Kapos Holding Zrt. elektronikus ügyfélszolgálati oldalán otthonról is kényelmesen intézheti ügyeit.

Kaposvári Nagypiac Kft.

Nagypiac_LOGO_Negyzetes_re.jpgA Kaposvári Nagypiac Kft. üzemelteti a 2011- ben megnyílott új piac-vásárcsarnokot, amely egy megjelenésében impozáns, rendhagyó, funkciójában korszerű, kényelmes, vonzó létesítmény.

A Kaposvári Nagypiac Kft. 2010. júniusában jött létre a Kapos Fürdő Kft. jogutódjaként Kaposvár MJ Város alapító tulajdonaként.

 

 

Célunk, hogy az új piac-vásárcsarnokot, valamint a régi, tervek szerint felújítandó piacot üzemeltesse, valamint az élményfürdő ingatlanjait bérbe adja az üzemeltetőnek.

Kaposvári Nagypiac

A Kft. 2011. január 1-től csatlakozott a Kaposvári Közszolgáltató Holdinghoz, annak érdekében, hogy a működést egy közös rendszer alapján hatékonyabbá, ésszerűbbé és költségtakarékosabbá tegyék.

A 2011- ben megnyílott új piac-vásárcsarnokkal Kaposvár egy megjelenésében impozáns, rendhagyó, funkciójában korszerű, kényelmes, vonzó építészeti alkotással lett gazdagabb.

A Nagypiac a következő szolgáltatásokkal várja az árusokat és a vevőket:

  • bérelhető üzlethelyiségek, fedett és szabadtéri elárusítóhelyek,
  • 2 szintes, 150 gépkocsi férőhelyes automata parkolóház,
  • 1 teher és 3 személylift szolgálja a bérlők és vásárlók további kényelmét,
  • kulturált, szép, korszerű üzletközpont színvonalú, de a régi piac előnyeit és hangulatát is magában foglaló környezet,
  • kedden és pénteken hosszított nyitva tartás 17 óráig.

PiacA második lépcsőben a régi csarnok és közvetlen környéke lesz felújítva, várhatóan ebben az évben, ezzel az őszi, téli zöldség és gyümölcs árusítás lesz nagyobb biztonságban a fagyveszélytől vagy nyáron a perzselő forróságtól. Így sokkal nagyobb területen lehet majd ezt a termékcsoportot értékesíteni illetve bővíteni.

Itt kap helyet továbbá a Nagypiac üzemeltetési körében a Kaposvári Élelmiszerek Boltja, mely kiemelten a helyi termelők áruit hivatott  bemutatni és olyan környezetben árusítani, mely idegenforgalmi szempontból is megállja a helyét.

Ennek az üzletnek az említése vagy rövid bemutatása várhatóan helyet kap majd a turizmus számára publikált különböző  elektronikus és nyomtatott kiadványokban, mind a megyét mind a megyeszékhelyet illetően.

Tervezzük egyedi védjegy kialakítását is azokra a helyi termékekre, melyek kiemelkedő jelentőséggel bírnak.

 

Cím:Kaposvár, Baross G. u. 5-13.
Telefon:82/ 222-638
Email:info@nagypiac.hu
Weboldal:http://www.nagypiac.hu

A Kaposvári Nagypiac Kft. a 2009. évi CXXII. törvénynek megfelelően az alábbi elérhetőségen teszi közzé közérdekű adatait: