Ugrás a fő tartalomra
Ide kattintva a Kapos Holding Zrt. elektronikus ügyfélszolgálati oldalán otthonról is kényelmesen intézheti ügyeit.

Harminc éve pereg a film

2020-02-11

Részletek ->

A Kapos TV 2020-ban születésnapos: januárban 30 éves lesz. Az évforduló alkalmából pedig több meglepetéssel is készülnek. Elsőként azonban játékra invitálják a tévénézőket!

A Televízió 2020 januárjában ünnepli harmincadik születésnapját. A kerek évforduló alkalmából több meglepetéssel is készülnek, elsőként azonban játékra invitálják önöket.

Keresik azokat a nézőket, akik egyidősek a Kapos TV-vel!

Az 1990 januárjában születettek az info@kapostv.hu címen jelentkezhetnek, akik között egy a Kapos TV-s ajándékcsomagot sorsolnak ki. A fotókat ezúton köszönjük a Kapos Televíziónak és Szalay Tamásnak.

Lábjegyzet: e sorok írója is ott volt az 1990-es indulásnál. Éppen az erdélyi forradalom lázas napja után voltunk, s próbaadás készült. Mi néhányan onnan értünk a haza, a Somogyország című hetilapot akartuk indítani. Ha jól emlékszem a Sávház fűtőházának egyik irodája volt a „szerkesztőség”. A kaposvári embereket kérdezgettük mit is szólnak a temesvári véres eseményekhez? A felvett anyagok vágás nélkül kerültek adásba. Köhögtünk, kérdést ismételtünk, feliratozás nélkül, vágatlanul adtuk le a „mozit”: ez volt az első adások igazi bája…

Boldog szülinapot, Kapos Televízió!

Harminc éve pereg a film Harminc éve pereg a film