Ugrás a fő tartalomra
Ide kattintva a Kapos Holding Zrt. elektronikus ügyfélszolgálati oldalán otthonról is kényelmesen intézheti ügyeit.

Európai színvonalú lett szaunavilág

2019-11-12

Részletek ->

szauna 1.jpgEzt Önnek is látnia kell, mi több, próbálja is ki! A korábbinál kétszer nagyobb, megjelenésében korszerűbb, küllemében lenyűgöző szaunavilág várja a vendégeket a Kaposvári Virágfürdőben.
Sok tényező szükséges ahhoz, hogy egészséges legyen egy város. Egyik ilyen tényező, hogy megfelelő, modern fürdő-kultúrája legyen - mondta el köszöntőjében Borhi Zsombor, Kaposvár alpolgármestere a Virágfürdőben tartott átadó ünnepségen. A Virágfürdő ügyvezetője, Danso-Löffler Zita az átadáson elmondta: a törzsvendégek véleménye alapján és a szauna kultúra fejlődése miatt döntöttek úgy, hogy teljesen átalakítják a szaunákat. Az új részleg a korábbinál ötven százalékkal nagyobb lett, így sokkal többen tudják igénybe venni a szolgáltatásokat.
– Kialakítottunk egy Kneipp-sétányt – fogalmazott az ügyvezető. – Ez egy több rétegből álló sétány, amelyben vannak szauna 2.jpgvizes és szárazföldi elemek, mint például fa és különféle kőzet. Építettünk egy úgynevezett felöntős szaunát ahol huszonöt-harminc ember kényelmesen elfér. Ami nagy újdonság, azok a dézsazuhanyok, valamint egy sószoba. Régóta gondolkodtunk a szauna átalakításán, hiszen a szolgáltatások nem elégítették megfelelően az emberek igényeit. Azt gondolom, hogy most egy olyan Wellness-világot építettünk, amely méltó a Virágfürdőhöz és versenyképes szolgáltatást tud nyújtani a régióban – zárta mondandóját fürdő vezetője.