Ugrás a fő tartalomra
Ide kattintva a Kapos Holding Zrt. elektronikus ügyfélszolgálati oldalán otthonról is kényelmesen intézheti ügyeit.

Szuperprogrammal nyitott a Csik Ferenc Versenyuszoda

2019-06-12

Részletek ->

versenyu1.jpgSzinkronúszók, légtornászok és kaposvári színészek látványos közreműködésével átadták a Németh István Program keretében épült Csik Ferenc Versenyuszodát. Az avatóünnepségen számos közéleti személyiség és neves sportoló vett részt a kaposvári sportbarátok mellett.
Szabó Tünde államtitkár, Lázár János kormánybiztos, országgyűlési képviselő és Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszó is üdvözölte az új sportlétesítményt. A megnyitón Szita Károly Kaposvár polgármestere a jövő fiatalságának épített uszodáról beszélt.
- Mi, kaposváriak tudjuk, milyen jövőt szeretnénk szeretteinknek és unokáinknak. Olyan életet, amely mindent megad számunkra, ami a tisztes boldoguláshoz, a biztonságos, kiszámítható és gyarapodást hozó mindennapokhoz csak kellhet – fogalmazott Szita Károly Kaposvár új, 10 pályás versenyuszodájának ünnepélyes átadásán.
- A kormány támogatásával most építjük fel azt a várost, amely igazi, 21. századi otthona lesz a kaposváriak közösségének. Úgy érzem, megszolgáltuk a bizalmat, hiszen versenyu2.jpga Németh István Program keretében – részben a Modern Városok Program beruházásai révén – olyan létesítményekkel gazdagodtunk és gyarapodunk ezután is, amelyek mind-mind azt szolgálják, hogy a kaposváriak jobban éljenek - hangsúlyozta Kaposvár polgármestere.
- Ma egy olyan uszoda átadóján vagyunk, amely méltó Kaposvárhoz és azokhoz a sportolókhoz is, akik hamarosan birtokba vehetik a létesítményt. Ez a beruházás egy újabb jó példája
Kaposvár és a kormány együttműködésének - fogalmazott Szabó Tünde sportért felelős államtitkár.
- Büszke vagyok arra, hogy a magyar kormány szövetségese minden olyan városnak, amely a megtartó erőt fontosnak tartja, ahol arra tesznek esküt, hogy egy közösséget erősebbé, nagyobbá és jobbá tegyenek. Büszke vagyok arra, hogy a kormány az adófizetők pénzéből a Modern Városok Program keretén belül 200 milliárd forinttal támogatta a kaposváriak közösségét. Arra biztatom a kaposváriakat, hogy álljanak azok mellé, szövetkezzenek és működjenek együtt azokkal, akik építeni akarják a várost és közösségét – fogalmazott Lázár János országgyűlési képviselő, aki miniszterként sokat tett a Modern Városok Program sikeréért és így a kaposvári beruházások megvalósulásáért is.