Ugrás a fő tartalomra
Ide kattintva a Kapos Holding Zrt. elektronikus ügyfélszolgálati oldalán otthonról is kényelmesen intézheti ügyeit.

FELHÍVÁS!

2018-07-17

Földkiemelési, vezetékfektetési és helyreállító munkálatok Kaposváron, Rákóczi tér Dózsa Gy. u. és Anna u. közötti szakaszán.

Felhívjuk Tisztelt Fogyasztóink figyelmét, hogy KAVÍZ Kaposvári Víz- és Csatornamű Kft. és megbízásunkból a Geiger-Útép Kft.

Kaposvár, Rákóczi téren a Dózsa Gy. u. és Anna u. közötti szakaszon
2018.07.17-től előreláthatólag 2018.08.10-ig

ivóvízvezeték-csere miatt burkolatbontási, földkiemelési, vezetékfektetési és helyreállító munkálatokat fog végezni. A munkálatok az úttest É-i oldalán a padka melletti 1 méteres sávot fogják érinteni, úgy, hogy a gépjárműforgalom az utcában biztosított marad.

Kérjük, hogy a megadott időszakban reggel 7.00 és délután 19.00 között a gépjárművekkel az utcán ne parkoljanak! A parkolást az ingatlanokon, illetve a környező utcákban máshol - ahol a KRESZ erre lehetőséget ad - szíveskedjenek megoldani. A munkálatoknak útban lévő gépjárműveket kénytelenek leszünk elszállíttatni! Az egyes ingatlanokra a be- és kihajtást csak rövid ideig és a szükséges mértékben akadályozzuk.

A munkálatok ideje alatt a vízszolgáltatás folyamatos marad, rövid ideig tartó vízhiány csak a megadott időszak végén, az elkészült új vízvezeték üzemelő hálózattal történő összekötése, illetve az egyes ingatlanok vízbekötéseinek átkötése, cseréje idején várható (ekkor tartálykocsival gondoskodunk az ivóvízellátásról).

A munkálatokkal kapcsolatban felvilágosítás kérhető az alábbi elérhetőségeken:

  • KAVÍZ Kft. Diszpécserszolgálata: 82-419-628 (hibabejelentő szám)
  • Kaposvár MJV Polgármesteri Hivatal Műszaki és Pályázati Igazgatóság: 82-501-501
  • Péter Gergely vízelosztási koordinátor: 20-984-6787; peter.gergo@kaviz.hu
  • Boda Balázs vízellátási főmérnök: 20-913-0068; boda.balazs@kaviz.hu

Kelt: Kaposvár, 2018.07.13.

 

Tisztelettel:

KAVÍZ Kft.
generálkivitelező
üzemeltető