Ugrás a fő tartalomra
Ide kattintva a Kapos Holding Zrt. elektronikus ügyfélszolgálati oldalán otthonról is kényelmesen intézheti ügyeit.

A Holding tagvállalatai a Nagy Várostakarításon

2016-05-24

A Kapos Holding Zrt. és tagvállalatainak dolgozói május 6-án és 7-én eredményesen vettek részt a Nagy Várostakarításon.

nagy várostakarításA Vagyonkezelő Zrt. munkatársai a Kanizsai utcai fűtőmű környezetét tették rendbe, kitakarították a Fő u. 52. előtti területet, valamint 50 darab seprűt adományoztak a városnak.

A KAVÍZ Kft. dolgozói a Kinizsi lakótelepi, a Kaposrétsori, a Pécsi utcai és a Szokola berekben lévő szennyvízátemelő; a Füredi utcai II. sz., a Zaranyi úti IV. sz., a Szigetvári utcai VII. sz. és az Iszák utcai vízműtelepet és környezetét tették rendbe.

A Kaposvári Közlekedési Zrt. kollégái a teljes pályaudvart kitakarították, az ottani megállóhelyeket megtisztították, a szemetet a járdákról, a bokrok közül és az útszélekről összeszedték, felsöpörték. Az irodaépületet szintén kívül-belül nagytakarították, ablakot pucoltak, felmostak.

A Virágfürdő munkatársai szintén összegyűjtötték a szemetet a fürdő környezetében, felsöpörték, megtisztították a környéket.

A holding dolgozói az irodaépület körül tettek rendet, megtisztították a parkolót, a járdákat és a füves területet. Ugyanígy a Kapos Tv, a Nagypiac és a Jégcsarnok munkatársai is, a Dél-Dunántúli Hulladékkezelő Kft. pedig mindkét napon folyamatosan tevékenykedett az összegyűjtött szemét elszállításában.

A kaposvári hulladékudvarban akár elektronikai berendezést, akkumulátort vagy más veszélyes hulladékot is leadhatott a lakosság május 7-én, szombaton nemcsak a szokásos nyitvatartási időben, hanem egészen délután négy óráig.