Ugrás a fő tartalomra
Ide kattintva a Kapos Holding Zrt. elektronikus ügyfélszolgálati oldalán otthonról is kényelmesen intézheti ügyeit.

KUKAkulTÚRA mindenkinek

2016-04-06

Április 8-án ismét elindul a KUKAkulTÚRA, vagyis a Hulladékkezelők Nyílt Napja. A programhoz csatlakozik a kaposvári hulladékkezelő központ és a kaposvári és a nagybajomi hulladékudvar is, így az érdeklődők testközelből láthatják, hogy hova viheti be a lakosság a feleslegessé vált holmiját, vagy a veszélyes hulladékot, hová szállítják a kukásautók a szeméttárolók tartalmát, és mit kezdenek azzal.

Trenyik Tamás, Dél-Dunántúli Hulladékkezelő Nonprofit Kft. ügyvezetője lapunknak elmondta, hogy ezen a napon mindenkit szeretettel várnak a hulladékudvarokban, de elsősorban az iskolai osztályok részvételére számítanak. A rendhagyó kiránduláson szakember vezeti majd körbe a résztvevőket, akik megtudhatják, hogy milyen mennyiségű hulladék képződik a háztartásokban, és abból mennyi kell 1 bálához. A feldolgozás technológiájának rejtelmeibe is bepillanthatnak a látogatók, de megnézhetik a munkagépeket is.

A programon való részvétel mindenki számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, ezért kattintsanak a www.kukakultura.hu weboldalra a részletekért.

További információ és jelentkezés: 30/788-6270.

 

kukakultura.jpg