Ugrás a fő tartalomra
Ide kattintva a Kapos Holding Zrt. elektronikus ügyfélszolgálati oldalán otthonról is kényelmesen intézheti ügyeit.

E-számlán a víz-, a szemét- és a távhődíj

2015-09-21

A kaposváriak már otthonról intézhetik közműszámláikat.A kaposvári közszolgáltató vállalatok ügyfeleinek szeptembertől lehetőségük van elektronikus számla kiállítását kérni és a számlájukat online bankkártyás fizetéssel kiegyenlíteni.

Miért jó ez nekem?

Mert biztonságosan, ingyenesen, egyszerűen és kényelmesen kezelheti számláját, nem feledkezhet el róla, és nem veszítheti el az igazolást.

Hogyan fizethetek elektronikusan?

Ezt a lehetőséget a következőképpen tudják választani. A www.dijnet.hu oldalon, az „Ingyenes regisztráció” menüpontot kitöltve lehet bejelentkezni. Ezt követően kiválaszthatják az adott céget, ill. cégeket: a KAVÍZ Kft.-t (Kaposvári Víz- és Csatornamű Kft.), a DDHN Kft.-t (Dél-dunántúli Hulladékkezelő Kft.) vagy a Kaposvári Önkormányzati Vagyonkezelő és Szolgáltató Zrt-t.

A regisztráció visszaigazolása után következő időszaki számlát a cégek nem papíron, hanem elektronikus formában, a Díjnet oldalán keresztül juttatják el Önhöz. A számlák kiegyenlítése lehet a Díjnet-oldalon keresztül, bankkártyával is, mely tranzakció vásárlásnak minősül. Természetesen változatlanul fizethetnek készpénzben is az ügyfélszolgálati irodában (Áchim A. u. 2.), csoportos megbízással és banki átutalással is.

Ha a témával kapcsolatban bármilyen kérdése merül fel, forduljon bizalommal a cégek közös telefonos ügyfélszolgálatának munkatársaihoz, akik munkanapokon hétfőtől szerdáig 8.30 és 14.30 óra, csütörtökön 8.00 és 20.00 óra, illetve pénteken 8.30 és 14.30 óra között a +36-82/310-000-s telefonszámon várják hívását. Emellett számos kérdésre választ találhat a vállalatok honlapjain.