Ugrás a fő tartalomra
Ide kattintva a Kapos Holding Zrt. elektronikus ügyfélszolgálati oldalán otthonról is kényelmesen intézheti ügyeit.

Drasztikus végrehajtás - 50 fogyasztónál függesztheti fel a vízszolgáltatást a KAVÍZ

2013-02-22

2013. január hónap végén a társaság kintlévősége meghaladta a 151 millió forintot. Ezért kényszerülnek megszorító intézkedésre.

A KAVÍZ Kaposvári Víz-és Csatornamű Kft. 2013. évben is folytatja kintlévőség kezelési programjának ütemezett végrehajtását. Az elsődleges cél továbbra is az, hogy azok a fogyasztók, akik fizetési nehézségbe kerültek, levélben vagy személyesen keressék fel a társaságot kamatmentes részletfizetési megállapodás megkötésére.

2013. január hónap végén a társaság kintlévősége meghaladta a 151 millió forintot. A problémát nehezíti, hogy a 90 napon túli kintlévőség is meghaladta a 100 millió forintot. A társaság tovább folytatja következetes kintlévőség kezelési programjának végrehajtását teljes működési területén. A 15.000 Ft-nál nagyobb, 60 napon túli kintlévőséggel rendelkező fogyasztókat, - elsősorban a lakosságot- levélben tájékoztatja arról, hogy milyen lehetőségeik vannak hátralékaik rendezésére. Kiemelten felhívják a figyelmet az ügyfélszolgálati irodában személyesen megköthető kamatmentes részletfizetési megállapodásra. Több mint 50 olyan fogyasztót tájékoztattak a drasztikus intézkedésekről, akiknél a szolgáltatás átmeneti felfüggesztését helyezték kilátásba.

2013. március 1-jét követően a társaság megkezdi azokat a korlátozásokat, amelyek a kintlévőségeik várható csökkenéséhez vezetnek.

A KAVÍZ kéri, hogy a hátralékkal érintett fogyasztók minél gyorsabban keressék fel az ügyfélszolgálatot Kaposváron az Áchim András u. 2. szám alatt, hogy rendezzék tartozásukat, illetve kössenek részletfizetési megállapodást.