Ugrás a fő tartalomra
Ide kattintva a Kapos Holding Zrt. elektronikus ügyfélszolgálati oldalán otthonról is kényelmesen intézheti ügyeit.

Megnyílt az adventi vásár a Nagypiacon

2012-12-01

A szemnek, a szívnek és az ízlelőbimbóknak is kedveznek a Kaposvári Nagypiacon, szombaton megnyílt adventi vásáron. A karácsony közeledtével a házi termelésű és házi készítésű ételek mellett kézművesek is kínálják portékáikat.

- Hagyományteremtő céllal indítottuk útjára ezt a rendezvényünket is, mint az idén mindegyiket – mondta Bozzay György, a piac vezetője. – December 1-jétől 24-ig tart az adventi vásár. Közben különböző színes programokkal várjuk a kaposváriakat: december 15-én 9 órától falusi disznóvágásra, hurka-, kolbásztöltésre és vásárra. December 24-én reggel 6 órától a régi vásárcsarnokban halászléfőzés és sült halak vására lesz.

A karácsonyi forgatagban kézművesek kínálják saját készítésű termékeiket. A szombati ünnepélyes megnyitón Szita Károly polgármester gyújtotta meg az adventi koszorún az első gyertyát. – Köszönöm, hogy elhozták a saját készítésű termékeiket. Kívánom önöknek, hogy sok portékát tudjanak eladni. Köszöntöm a látogatókat is, akik eljöttek a mai megnyitóra. Hiszek benne, hogy a karácsonyi ajándékokat itt is meg lehet vásárolni, nemcsak a multiknál – mondta köszöntőjében a város vezetője.

Az ünnepek közelsége miatt december 1-jétől, hétfő kivétel, minden nap nyitva lesz a nagypiac. December 24-én délig várják a vásárlókat.