Ugrás a fő tartalomra
Ide kattintva a Kapos Holding Zrt. elektronikus ügyfélszolgálati oldalán otthonról is kényelmesen intézheti ügyeit.

Adventi vásár a Nagypiacon

2012-11-20

Első alkalommal rendeznek adventi vásárt a kaposvári Nagypiacon. A hagyományteremtő rendezvénysorozat december elsején Szita Károly polgármester köszöntőjével kezdődik, és szenteste napján, december 24-én ér véget.

Az ünnepi díszbe öltözött standokon   a megszokott árukínálat mellett forralt bort, kürtöskalácsot, kandírozott gyümölcsöt  és kézműves termékeket is kínálnak az árusok.  A vásár kiemelkedő rendezvénye lesz  a december 15-ei   disznóvágás, melyben  a falusi disznóölések hangulatát és ízeit hozzák el a piacra  azok a csapatok, amelyek fateknőbe  dolgozzák fel, majd sütik meg és a helyszínen értékesítik  a friss hurkát és kolbászt.

December 24-én, idén először frissen sült halat és ízletes halászlevet is lehet kapni a piacon. Szenteste napján délig árulják a régi csarnokban a különféle sülthalakat és halászlevet mindazoknak, akiknek nincs idejük, vagy kedvük bíbelődni az elkészítéssel.

A Nagypiac KFt. gondol azokra is, akik szerényebb körülmények között készülnek karácsonyra. Vállalták két többgyermekes család teljes karácsonyi bevásárlását, melyet még az ünnep előtt eljuttatnak a rászorulóknak.