Ugrás a fő tartalomra
Ide kattintva a Kapos Holding Zrt. elektronikus ügyfélszolgálati oldalán otthonról is kényelmesen intézheti ügyeit.

Június 8-án nyit a Virágfürdő, csökkentett jegyárakkal!

2012-05-25

Élmény és csobbanás elérhető árakon minden korosztály számára.

Lassan befejeződnek a szezonra készülődés munkálatai a kaposvári Virágfürdőben. Hangsúlyt kapott a zöld területek gondozása, a medencék takarítása és karbantartása, a kinti öltöző épületeinek  felmérése és a szükséges javítások kivitelezése. A festési és a kisebb karbantartási munkálatokat befejezték, így a  Strand tervezetten június 8-ával nyitja meg kapuit a látogatói számára. Azoknak, akik már májusban szerettek volna napfürdőzni, a fedett élményfürdő kinti része lehetőséget biztosított arra, hogy a 30-34 °C-os vízben fürödjenek. Ez rendkívül kedvező hőfok, mivel ilyenkor a Balaton hőmérséklete még nem éri el a 17 °C- fokot sem.

Ki kell hangsúlyozni, a strand tekintetében az idei csökkentett jegyárakat. Figyelembe véve a jelenlegi gazdasági helyzetet, a hétköznapi emberek mindennapi pénzügyi gondjait - döntött úgy a Fürdő és a Kaposvári Közszolgáltató Holding Zrt vezetősége, hogy a 2011-es évekhez képest jelentős mértékben csökkenti a strandbelépő jegyárait. Ezekkel a jegyárakkal igényes, színvonalas környezetben válik elérhetővé a családok számára a strandolási lehetőség Kaposváron.

Megemlítendő még, hogy az alap jegyárból, -ami 2000 ft egy felnőtt részére- tripla kedvezmény (Kaposvár kártyás, délutáni és ifjúsági/nyugdíjas) érvényesíthető, ami egyedülálló a Fürdőket tekintve. Az olcsó jegyárak mellett ki kell emelni a fürdő extra szolgáltatásait, mint például az ingyenes napozóágy használat, és az ingyenes parkolási lehetőség. A hazai fürdőket megvizsgálva szinte kivételes gyakorlat ez egy olyan élményfürdőtől, amely a dél-dunántúli régió legnagyobb vízfelületével valamint a legtöbb élményelemmel rendelkezik.

A család fontosságát hangsúlyozva külön jegytípusokat alakítottunk ki idén, így például két felnőtt és egy gyerek már 4000 ft-ért látogathatják a Fürdőt, ami szintén rendkívüli a régióban. A gyerekeknek valódi paradicsom ez az óriási, parkosított terület, amelyben játszótér és napfénytől védett pancsoló medence szolgálja kényelmüket. A Fürdő családbarát jellegét -a nekik nyújtott szolgáltatások mellett- mi sem bizonyítja jobban, hogy a  belépés a gyerekek számára 6 éves korig ingyenes.

A jegyárak csökkentésével a Fürdő célja, hogy azok a családok is rendszeresen kipróbálhassák a Fürdő nyújtotta szolgáltatásokat, akik eddig nem engedhették meg maguknak ezt a kikapcsolódást.