Ugrás a fő tartalomra
Ide kattintva a Kapos Holding Zrt. elektronikus ügyfélszolgálati oldalán otthonról is kényelmesen intézheti ügyeit.

Több társasház közös feladatát vállalná Kaposváron a vagyonkezelő

2012-03-14

A vagyonkezelőhöz jelenleg 1600 lakás tartozik. A gazdasági hátterükkel és 17 éves tapasztalatukkal most úgy döntöttek: bővítik ezt a szolgáltatásukat.

A szociális bérlakásokon kívül jelenleg csaknem 80 társasházban, azaz 1600 lakásban lát el közös képviselői feladatokat a vagyonkezelő társasházkezelő irodája. 17 éve végzik ezt a feladatot, azt mondják, ez garancia a megbízható működésre.


- Egy megbízható, tőkeerős és fejlődésre képes vállalkozásként megjelenik a piacon, és további társasházakat szerezni - mondja a Kapos Holding Zrt. elnök-vezérigazgatója, Gombos Attila.


A társasházkezelő iroda egy speciális programmal dolgozik, ami naprakész információkat tud adni az ügyfelekről és a házakról. Jó arányban tudtak pályázni az elmúlt időszakban az általuk kezelt házak.   
- A társasházak az elmúlt 5 évben pályáztak a mi segítségünkkel, a pályázatok felkutatásával tájékoztattuk őket, és 37 házunk pályázott. Ez összes épületünknek a 47 %-a - tette hozzá  a Vagyonkezelő Zrt. Társasházkezelő Irodájának ügyvezető igazgatója, Zsetkei Valéria.


A cég azonnali hibaelhárítást is vállal a lakásokban, valamint Kaposvár legnagyobb szolgáltatóival is napi kapcsolatban van.