Ugrás a fő tartalomra
Ide kattintva a Kapos Holding Zrt. elektronikus ügyfélszolgálati oldalán otthonról is kényelmesen intézheti ügyeit.

Új, vezetés, új szemlélet a Virágfürdőben

2012-12-03

„13 hónap, 13 szövetség” címmel hirdetett kampányt a Virágfürdő új vezetése. Elsődleges célként fogalmazták meg a vendégek igényeinek kielégítését úgy, hogy közben gazdaságos legyen a működtetés - hangzott el a hétfői sajtótájékoztatón.

December 1-jétől a Virágfürdő ügyvezető igazgatói posztját Szabó-Kozári Anita tölti be, aki Kovacsics Imrével, a SPA Hungary Holding Zrt. elnök-vezérigazgatójával, a Virágfürdő új stratégiai és fejlesztési igazgatójával együtt, a fürdő működésének gazdaságos átalakítását tűzte ki célul. Kovacsics Imre országosan elismert szaktekintély a termál- és gyógyfürdők vezetése terén, aki egyben irányítja a győri, az agárdi és a makói fürdőt is.

Kaposváron most indított kampányuk a „13 hónap, 13 szövetség” nevet viseli, utalva lényegére és időtartamára is. Decemberben két szövetséget szeretnének kötni: egyet a gyerekekkel, egyet a családokkal.

– A 14 év alatti kaposvári gyerekek december 8-án és 9-én ingyen jöhetnek a fürdőbe, természetesen szülői felügyelettel, a felnőttek pedig, ha gyerekkel jönnek, 500 forintért vehetik igénybe a fürdő egyes szolgáltatásait. Egy felnőttel két gyerek is bejöhet ingyen – ismertette a decemberi akciót Kovacsics Imre. – December 22-én és 23-án a családok részesülnek kedvezményben: egy gyerek (14 év alatti), egy szülő és egy nagyszülő jöhet be úgy, hogy mindegyikük csak 500 forintot fizet. Ezek az akciók folytatódnak jövőre is, szinte minden hónapban lesz olyan alkalom, amikor kedvezménnyel vehetik igénybe a fürdő szolgáltatásait a kaposvári lakosok.

Januárban a megye településeinek polgármestereivel és a szakszervezetek vezetőivel szeretnének szövetséget kötni, az elképzelés ugyanaz: az adott településen élők egy bizonyos hétvégén kedvezménnyel jöhetnek be, mint ahogyan lesz egy szakszervezeti nap is, amikor szakszervezeti igazolvánnyal kedvezménnyel vehetik igénybe a szolgáltatásokat. A későbbiekben pedig többek között az egészségügyi dolgozókkal és a pedagógusokkal is hasonló kapcsolatot alakítanának ki.

- Egy 4 milliárdos beruházás akkor működik jól, ha teljes erőbedobással működik. Decemberben felülvizsgáljuk a lehetőségeket, és elkezdünk egy racionalizálási folyamatot a fürdő gazdaságos működtetése és a bevétel növelése érdekében – tette hozzá a stratégiai igazgató.